Vedenie BKM Lučenec sa dohodlo na podpise zmluvy s týmto 27-ročným, 198 cm vysokým americkým krídlom. Che Bob je rodákom zo Charlotte, North Carolina a v NCAA hral za Colorado State university. V poslednej sezóne na univerzite odohral 32 zápasov, v ktorých dosahoval v priemere 9,9 bodu, 5,9 doskoku a 1,8 asistencie na zápas.
Profesionálnu kariéru odštartoval v sezóne 2018/2019 v brazílskom tíme Minas, s ktorým si zahral aj Liga Sudamericana (Juhoamerická liga FIBA). Priemerne dosahoval 6,6 bodu a 3 doskoky na zápas. Zahral si tak v jednom tíme s víťazom NBA, hviezdnym Leandrom Barbosom. Nasledovala sezóna v Chile v tíme CD Puerto Varas, kde mal vynikajúci priemer 21,3 bodu, 5,1 doskoku, 2 asistencie a 1,8 zisku na zápas. Vyskúšal si aj pôsobenie v Mexiku (Pioneros de los Mochis) a Izraeli (Elitzur Ironi Netanya).

Daniel Sokolovsky, tréner:“ Che Bob je dokonalým príkladom identity, ktorú bude mať náš tím v tejto sezóne. Talentovaný, všestranný, agresívny v defenzíve, súťaživý a mimoriadne hladný po tom, aby sa presadil vo svete európskeho basketbalu. Vybrali sme si ho, pretože má širokú škálu nástrojov, ktoré môže priniesť na obe strany basketbalového ihriska. Bude pre nás riešením problémov v mnohých ohľadoch, pretože jeho výška 198 cm a jeho schopnosť kvalitne driblovať, prihrávať a strieľať nám umožní umiestniť ho kamkoľvek na palubovke. Očakávam, že Che dokáže, že je jedinečným hráčom na vysokej úrovni pre európsku hru so schopnosťou ovplyvniť víťazstvo od prvého dňa!“

Video s highlightami:➡️ https://youtu.be/eKsc8YjoQuM
( ? fiba.basketball)