Daniel Sokolovsky, tréner: „Ako som povedal bezprostredne po zápase s Kolínom, som na náš tím veľmi hrdý. Od prvého dňa som požadoval iba to, aby sme na palubovke dali do toho všetko, a to sme určite urobili. Bez akejkoľvek kvality v útočnom prevedení sme porazili dva veľmi dobré tímy a to iba tým, že sme hrali tvrdo a tímovo. Tento bojovný a tímový prístup nám dá šancu v akomkoľvek zápase, ale keďže naši súperi naďalej spoločne trénujú a zvyšujú svoju kvalitu, my musíme robiť to isté.
Tento týždeň tréningov je skvelý na to, aby sme konečne dostali na rovnakú úroveň ofenzívnu aj defenzívnu časť hry. Budeme čeliť obhajcovi titulu SBL zo Spišskej Novej Vsi a sme nadšení z tejto výzvy, najmä keď hráme pred našimi fanúšikmi. Spišiaci majú niekoľko kľúčových hráčov, ktorí v tíme ostali a podpísali aj veľmi silných zahraničných hráčov. Sledoval som ich zápasy v základnej skupine a je pôsobivé, čo dokázali dosiahnuť bez kľúčového hráča Stevanoviča.
Nie som príliš oboznámený s tímami Děčína a Opavy, ale viem, že obaja prídu so silnými českými hráčmi a v prípade Opavy ide o finalistu českej NBL z minulej sezóny, takže ich treba brať veľmi vážne. Nepozeráme sa však príliš dopredu, ale sústredíme sa na to, aby sme v piatok hrali svoju hru. Ak to urobíme, vždy máme šancu.“