Nezanedbateľným partnerom klubu aj v tejto sezóne bude spoločnosť Z-BEER s.r.o. so svojou reštauráciou PRAMEŇ.
Z-BEER s.r.o. so sídlom v Bratislave a prevádzkovým zázemím v Lučenci si zvolilo pred mnohými rokmi za kľúčovú oblasť podnikania reštauračnú a pohostinskú činnosť a s ňou súvisiace služby. Nadviazala na viac ako 25-ročnú činnosť svojho veľkoobchodu s nápojmi a pivom, ktoru doplnili zariaderia pohostinského typu:
„DVOR beer&streetfood“ v exkluzívnej spolupráci s pivovarom HEINEKEN sa stalo vlajkovou loďou v regióne južného Slovenska najobľúbenejšej značky pivovaru – Zlatý Bažant a postupne mení koncept klasickej pivárne na moderný model zážitkovej street food gastronómie so street-art a event zónou pre privátnu aj firemnú klientelu, DISKONT-BAR, obľúbené pohostinstvo lokálnej komunity pre širokú ponuku kvalitných pív českých pivovarov a elegantná reštaurácia PRAMEŇ na Hlavnej ulici.
Reštaurácia sa nachádza v historickej budove v centre mesta a s kapacitou 120 stoličiek ponúka priestor na organizáciu rodinných, firemných či spoločenských podujatí. Reštaurácia zabezpečuje celotýždennú ponuku kvalitného závodného stravovania a denného menu pre návštevníkov reštaurácie vrátane basketbalového teamu BKM, ktorú obohacuje o ponuku „á la carte“ pre miestnu komunitu či zahraničných turistov a zakladá si na tradičnej slovenskej a maďarskej kuchyni s párovaním kvalitných vín z regiónu.
Ďakujeme za podporu! ???